Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Vuosi vaihdettu.

Se on sitten vuosi vaihtunut. Pikkuhiljaa on toivuttu vuoden vaihdon rasitteesta ja ihmetelty kelien vaihtelua. Viime yönä oli klo 01.00 pakkasta -29.8 astetta. Aamupäivästä enään -16 astetta ja lunta tulee taivaan täydeltä.
Tänään aloitimme Hennan kanssa huomisten agility treenien suunnittelun. Olisi kolme tuntia aikaa kouluttaa noin 10 harrastaja paria. Paikkana toimii koiraurheilukeskus Kanan-areena, Länkipohjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti