Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Obi ja Hera jälleen fysioterapiassa.

Taas oli vuorossa päivä, kun Ruottisen Marika tuli käsittelemään molemmat koiramme. Obin käsittely jatkui TTA leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen merkeissä. Kokonaisuudessaan Obin toipuminen on ollut aivan fantastista. Nytkin ainoastaan oikean etujalan hauis oli huomattavan kireänä. Hieman oli myös etulapojen takapuolella, selkärangan molemmin puolin kohtia, jotka sähköttivät takajalkoihin. Kokonaisuutena kun muistaa, että leikkauksesta on vain kuusi viikkoa, niin tilanne on hyvä tai jopa eritäin hyvä. Lenkkejäkin olemme venyttäneet noin 10-15min rauhallista kävelyä.
Hera taas oli vuorostaan se koomisempi osapuoli käsittelyn aikana. Hera oli tehnyt diilin Obin kanssa, että se vuorostaan kujeilee Mintin kanssa.

Tässä kuvasarja osoituksena Heran kekseliäisyydestä.
Hera: Heti alkuunsa Marika. Koeta nyt ymmärtää, että tänään et pääse niin helpolla kuin viimeksi, joten lopeta heti alkuunsa töniminen.Hera: Jaa, että nyt aletaan huitomaan jo kyynerpäälläkin. Johan on helkkari sun kanssas Marika.Hera: No voe helvatan helvatta! Nyt kuule alkaa ottaan aivoon tuo sinun touhus. Muista, että olen varoittanut. Heran kosto on kauhia!Hera: Okei, tehdään ensin homma helpoksi. Hiero vain sieltä kainalosta ja laita käsi oikein kunnolla sinne kainaloon. Juuri nooin!Hera: Nyt kun laitan kainalon kiinni ja pyörähdän nopeasti mahalleen, niin jo saadaan liikettä hierojaan. Heh!Hera: No en minä viitsinyt sitä oikein vauhdilla tehdä, sillä silloin olisi Marika ollut tennarit taivasta kohti seinää vasten. Totuushan on, että tästä ei paljon olot parane, kun toi Ruottisen Marika hieroo koko kropan. On se niin miellyttävää käsittelyä! Kiitos Mintti!Että sellaista koirien kiusaamista tänään. Nyt vain yöksi töihin ja huomenna auto huoltoon. Täytyy toivoa, ettei autossa ole mitään isoa vikaa, sillä silloin saattaa vaarantua maanantai illan agility treenien pito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti