Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Obin fysioterapia.

Tänään saimme Obin tilasta arvion myös fysioterapeutti Marika Ruottiselta. Täytyy sanoa, että onneksi koko jannu on aivan jumissa. Onneksi siksi, että vaihtoehdot terveen jalan ontumiselle ovat, vanha varvas vamma, siitäkin polvesta ristiside rikki tai rasituksesta lihakset jumissa.
Mintin arvio lihasten jumissa olosta on sikäli paras vaihtoehto, että oikeaa takajalkaa ei tällä hetkellä voitaisi operoida, johtuen vasemman jalan toipumisen keskeneräisyydestä. Koira on jumissa käytännössä etulavoista lonkkiin saakka aivan kokonaan. Onneksi Obi kuitenkin tänään on jo hieman alkanut kävelemään myös oikealla takajalalla.
Vaikka Obi hieman stressaantui Mintin käsittelyssä, niin olemus oli kuitenkin käsittelyn jälkeen paljon rauhallisempi. Kiitokset Mintille ja jatketaan 17.1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti