Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

perjantai 22. tammikuuta 2010

Talvimaisemia ja peuranperkeet.

Eilen kävin toteuttamassa suunnitelmani ottaa muutama talvinen maisemakuva, kun pitkästä aikaa on ollut oikein fantastinen talvi. En miettinyt sen tarkemmin paikkaa, vaan kamera kaulaan ja Heran kanssa kävelemään.
Hera löysi tuoreet ilveksen jäljet ja lähti niitä jäljittämään erään pellon reunaan. Minulla oli siis aikaa muutamalle valokuvalle. Päätin hieman kokeilla vastavaloon kuvaamista. Tässä muutama räpsäisy eiliseltä.

Tänään sitten oli hieman toisenlaista tekemistä. Koiriemme ylin ystävä Herkko pelasti meille parin peuran luut ja perkeet, niin niitä sitten paloittelimme ja lajittelimme eri pusseihin. On hienoa, että nykynuorista löytyy vielä oma-alotteisia, jotka osaavat ottaa myös koirien tarpeet huomioon.Heraa alkoi hieman homman kestäminen ihmetyttämään, joten se tuli auttamaan loppujen perkeiden lajittelussa.
Jeeeeee! Huomenna lähdetään Tiinan kanssa käymään Helsingissä matkamessuilla. Löytyisiköhän sieltä lisää ideoita kesälle suunnittelemaamme Puolan kiertueeseen matkailuautolla.

1 kommentti: