Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Tikkien poisto.

Tänään kävimme Obin kanssa Tampereella tikkien poistossa Eläinystäväsi Lääkärillä.
Samalla Obi nukutettiin kevyesti ja otettiin kontrolli kuvat polvesta. Kaikki oli hienosti lähtenyt paranemaan. On se kumma leikkaus tuo TTA leikkaus. Obilla meni noin 20 tuntia leikkauksen jälkeen kun se ensimmäisen kerran nosti jalkaa varaamalla sen operoidulle jalalle. Noin 10vrk leikkauksesta Obi käveli jo lähes normaalisti rauhallista käyntiä 5min kerrallaan. Tulee siis olemaan tuskaiset 3kk ettei se kohella ja kolhi polvea ennen sen kuntoutumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti