Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

perjantai 18. joulukuuta 2009

Obi leikkaukseen.

Tänään siis suuntasimme Tampereelle, missä Obin TTA leikkaus alkoi klo 10.00 Eläinystäväsi lääkärillä, lääkäri Juha Kallion toimesta. Olimme 10min etuajassa paikalla ja koira laitettiin heti uneen. Odotimme Obin nukahtamisen verran ja sitten aikaa viettämään Tampereen keskustaan. Aikaa meille annettiin vähintään kuusi tuntia. Leikkauksen keston arvio on 6-8 tuntia. No onpahan aikaa tehdä jouluostokset.
Aikamme kauppoja kierreltyämme päätimme mennä testaamaan erästä intialaista ravintolaa.

Ravintola sijaitsee Näsilinnankatu 17ssä ja on nimeltään Nada Devi.
Päätimme kokeilla Tiinan kansa Thalilounasta. Tiina otti Nanda Devi Thalilounaan mietona ja minä Murgh Thalilounaan keskivahvana. Suomeksi siis Tiinalle Nanda Devin erikoislounas: liha-, kana- ja kasviscurrya. Minulle Kanaa currykastikkeessa, linssimuhennosta ja raitha. Molempiin annoksiin kuului tietysti salaatti, basmatiriisiä ja naanleipää. Annokset tarjoillaan perinteiseltä Intialaiselta Thalilautaselta. Perinteinen lautanen tarkoittaa amerikkalaisista vankilasarjoista tuttua alumiini tarjotinta, missä jokaiselle ruokalajille on oma syvennys.
Itse ruoka oli erinomaista, mutta minulle oli keskivahva tulisuus aivan nautinnon ylärajoilla. Onneksi naanleipä ja raitha (jogurttimainen kylmä kastike) tasasivat poltetta suussa. Lopun lähestyessä alkoi suukin tottua tulisuuteen ja maut pääsivät valloilleen. Annoksesta ei löytynyt mitään huomautettavaa. Vaikka se näytti alkuunsa melko pieneltä, niin naanleivän kanssa annos oli varsin täyttävä.
Itse ravintola on todella idyllisesti sisustettu ja viihtyisä. Hieman kokonaisuutta heikensi todella ahtaat vessat ja paikoin liian esille jätetyt kaiuttimet.
Kokonaisuus/viihtyvyys pisteet: 8/10 ruoka: 8/10 Hintalaatu: 8/10.
Paikkaa voi suositella nautiskelijoille ja kokeilunhaluisille.

Vatsa täynnä ajantappo jatkui. Aloimme hermostua kun eläinlääkäriltä ei alkanut jo puhelua kuulumaan. Vihdoin Tiinan puhelin soi hieman ennen 17 ja ei kun kiireesti Eläinlääkärille odottamaan Obin heräämistä. Sieltä saimme tarkat ohjeet jatkohoidosta ja sovimme ensimmäisen kontrollin, sekä tikkien poiston 12vrk päähän. Pääsimme lähtemään kohti kotia noin klo 18.00. Leikkaus kesti siis kaikkiaan 8 tuntia. Lähtiessä hoitajat muistuttivat soittamaan seuraavana päivänä ensimmäisen yön kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti