Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

perjantai 17. lokakuuta 2008

Viimeistä viedään.

Viimeinen kokonainen päivä Pärnussa tällä kertaa. Tiina meni iltapäivästä kampaajalle, kun me muut taas kiertelimme koiriemme kanssa pitkin keskustaa. Virossa on hieno liikkua Dogojen kanssa, kun suhtautuminen rotuun on paljon avoimempaa kuin Suomessa. Ihmiset pysähtyivät usein ihailemaan Obia ja Heraa. Uteliaimmat jopa alkoivat keskustella koiristamme.
Illalla menimme käymään reissun päätös illallisella Postipoiss ravintolassa.

Postipoiss ei pettänyt tälläkään kertaa. Ruoka oli erinomaista ja palvelu oli mietitty loppuun saakka, jotta asiakas viihtyisi ja nauttisi.
Illallisen jälkeen olikin aika palata Sonnitalulle ja aloittaa tavaroiden kasaan haalinta huomista lähtöä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti