Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Nyt tuli kiire.

Olemme varanneet Virosta, Pärnun eteläpuolelta talon viikoksi. Tarkoitus oli lähteä farmariautolla 2 aikuista, 3 aikuisen kokoista lasta ja 2 melkein hevosen kokoista koiraa. Nyt kun hommattiin tuo matkailuauto, niin sillähän sitä sitten reissuun. Oli vain muutama hoidettava asia ennen sitä. Autolle greencard, Ecerölinelle soitto löytyisikö tilaa isommalle autolle, kun varaushan oli vain normi farkulle. Laivayhtiö järjesti tilat matkailuautolle, mutta vakuutusyhtiöllä tuli ongelmia, koska omistajanvaihdos paperit eivät olleet menneet vielä läpi autorekisterikeskukseen. Niin ja Ecerölineltä kerrottiin, että jos ehdimme liittyä caravaanariksi ja saamaan jäsenkortin niin alennus laivamatkasta olisi huomattava. Siis lisää soiteltavaa, mutta onneksi Tapiolan täti lupasi tehdä kaikkensa, että saadaan tarvittavat asiapaperit kuntoon ennen lähtöä.
Onneksi lähdemme vasta 11.10. joten aikaa on ruhtinaalliset 2vrk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti