Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

lauantai 11. lokakuuta 2008

Saapuminen Pärnuun.

Laivamatka meni nopeasti, kun itse nukuin koirien kanssa hytissä, muiden kierrellessä laivalla. Vaikka laivan käytävät olivat ahtaat, niin oli todella helppoa kulkea kahden Dogo Argentinon kanssa. Aina oli tilaa, jopa niin ettei käytävällä edessä näkynyt ketään. Kaikilla oli tarvetta mennä sivukäytäville.
Laivan autokannella oli melko ahdasta, kun laiva oli täynnä rekkoja, mutta hienosti sinne joukkoon sopi. Kannattaa kuitenkin laitaa sellaiset vaatteet autokannelle päälle, millä ei ole pikku tahroista väliä. Autokannella rekkojen välit ovat paikoin alle metrin ja niiden kyljet eivät aina ole aivan puhtaimmasta päästä.
Laivalta päästyämme ajoimme ongelmitta läpi Tallinnan ja sitten tankkauksen jälkeen auto Via Balticalle ja kohti Pärnua.
Vuokraamamme talo sijaitsee noin 10km Pärnun etelä puolella, Seljametsan kylässä. Talo oli aivan maatalon pihapiirissä, missä oli myös hieno nurmialue lohilampineen.

Nimeltään talo oli Sonnitalu. Ihan oikeasti siis U on lopussa. Niin ja olohuoneen ikkunasta näkyi haikaran pesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti