Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

lauantai 2. lokakuuta 2010

Obi ja helve... perk...!!!

Niin siinä sitten taas kävi. Obi alkoi ontumaan hakutreeneissä oikeaa takajalkaa ja vanhaa varvas vamaa epäilimme. Vaan kuinkas kävikään. Kun emme saaneet varpaasta viikon levon jälkeen enään kipuvastetta, niin soittelin Eläinystäväsi lääkäriin ja varasin ajan lääkäri Juha Kalliolle.
Siellä Obi uneen ja kuvat polvesta. Kas kummaa etuside vammahan sieltä löytyi. Ei niin revennyt, kuin viime marraskuussa vasemmasta jalasta, mutta aiheuttaa kuitenkin niveleen sisäistä turvotusta.
Ei voida parantaa lääkityksellä, mutta ei ole kiireellinen leikattavakaan. Leikattava on kuitenkin ennemmin tai myöhemmin. Teimme heti Tiinan kanssa päätöksen ennemmin leikkauksesta.
Haluamme koiran kuntoutuvan edes kohtuullisesti ennen liukkaita kelejä.
Myöhemmin leikkauksessakin olisi puhuttu vain viikkoja myöhemmästä.
Obille tehdään TTA leikkaus nyt vuorostaa oikeaan takajalkaan lauantaina 9.10. TTA leikkauksesta kiinnostuneille löytyy tästä blogista tietoa TTA hakusanan alta. Siellä on kuvattu vasemman takajalan TTA leikkaus tältä samalta koiralta ja siitä kuntoutuminen.
Jos sinun koirallasi on ongelmia oikean takajalan kanssa ja sinun on vaikea hahmoitta aiempaa bloggaustani, niin älä huolestu. Kohta alkaa tulla vastaavaa juttua siitä oikean jalan operaatiosta. HEHHEH!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti