Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Maisemia ja messuilua.

Onpahan ollut hektinen viikko. Obin vesijuoksun jälkeen, heti seuraavana päivänä kävimme Himoksessa kävelemässä koirien kanssa. Koirat olivatkin aivan intona, kun pääsivät molemmat samaan aikaan mukaan ulkoilemaan. Vaikka into pyrki pursuilemaan välillä hieman ylikin, niin hienosti kuitenkin lenkkeily sujui. Jopa niin hienosti, että kiitimme koiria käymällä grillamassa makkaraa länsi-himoksen rinteiden juurella olevalla laavulla.
Tällä kertaa pääsi Obikin ensimmäisen kerran 7 viikkoon irrallaan juoksemaan hetkeksi. Kyllä se siitä sitten nauttikin, kuten kuvasta näkyy.Komeita olivat myös himoksen päällä olevat tykkypuut.

Sunnuntaina olin Vuorisjärventien varressa kuvaamassa koirien hakutreenejä. Hieman keli oli hankala, mistä johtuen tuli viikolle paljon kuvia käsiteltäväksi.
Maanantaina oli sitten vuorossa agility treenit Kana-areenalla. Olipa mukavat treenit, kun porukka näytti osaamistaan. Kyllä sitä on hienosti ryhmälle kertynytkin.
Sitten onkin viikko paukutettu töitä ja käsitelty valokuvia. Hakutreenien kuvia yritän saada pikapuolin blogiin esille.
Tänään käytiin Mikon kanssa tampereella TamArms 2010 messuilla Tamperetalolla. Sain sieltä hankittua varusteita kesän lomareissulle.
Huomiseksi sitten pitäisi taas keksiä koukeroita agility treeneihin.
Ai niin! En ole tainnut muistaa kertoa, että vanhempi tytöistäni, Henna on saanut Länderi Chocon kanssa osallistumisoikeuden tämän vuoden agilityn SM kisoihin. MM karsinnat olisivat vielä yhden 0-voiton päässä. Seuraavan kerran Henna jahtaa 0-voittoa kahden viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti