Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

perjantai 12. helmikuuta 2010

Viimeinen vesijuoksu tällä erää.

Nyt olisi sitten Obin tällä erää viimeinen vesijuoksumatolla käynti takana päin. Kerkelän Hannelen käsittelyssä Obi käveli ensin lämmittelyn ja sitten kolme kertaa noin 4min. hieman reippaammin. Tällä kertaa vettä oli altaassa huomattavasti enemmän kuin aiemmilla kerroilla.Seuraavaksi siirryttiin venyttelyy, hierontaan ja hieman laserilla kireyksiä poistamaan. Onneksi niitä ei juurikaan enään ole ollut, joten sen suhteen Obi pääsi helpolla. Uudeksi kokemukseksi annoimme käsittelyn pöydän päällä. Hienosti hoito sujui pienen alku jäykistelyn jälkeen.Obi on ainakin yrittänyt käyttäytyä kuin herrasmies Hannelen käsittelyssä. Päätellen innosta, millä olemme menneet Hannelen vastaanotolle Kirriin, niin Obi on tykännyt käsittelystä aivan valtavasti. Meillä on ollut onni saada kaksi erittäin pätevää fysioterapeuttia Obin kuntoutumisen tueksi. Siksi on tärkeää muistaa kiittää heitä, heidän antamasta hoidosta Obille. Joten SUURET KIITOKSET vielä kerran HANNELE KERKELÄ ja MARIKA RUOTTINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leikkauksen suorittaneelle Lääkäri JUHA KALLIOLLE myös SUPER ISOT KIITOKSET! Toivottavasti tapaamme vielä useasti, mutta toisissa merkeissä. On ollut ilo oppia tuntemaan sinut ja saada käydä kanssasi erittäin rakentavia keskusteluja.

Tänään kävimme Himoksella katsastamassa talvisia maisemia. Obikin pääsi hieman kahlailemaan vapaana lumihankeen. Voi sitä riemua! Kyllä jannua onkin sitten koko illan nukuttanut.Tästä pikkuhiljaa etenemme kohti oikeaa treenaamista. Vielä olisi viitisen viikkoa jäljellä liikuntaan ja rasitukseen totuttamista. Leikkaus oli siis 18.12.09. Sen jälkeen Obin paino on heilehdellut plus miinus 200g eikä havaittavaa lihasmassan menetystä ole tapahtunut, joten kuntoutuminen on pääasiassa jarruttelua ja tehojen säännöstelyä. Obi on tällä hetkellä noin 67cm korkea ja painaa 51,5kg. Vieläkään en jaksa olla ihmettelemättä toipumisen nopeutta, kun ottaa huomioon leikkauksen vaativuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti