Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

perjantai 5. helmikuuta 2010

TTA kuvat 6vko leikkauksesta.

Kävimme keskiviikkona Obin kanssa Tampereella Eläinystäväsi Lääkärillä, Juha Kallion luona, TTA leikkauksen jälkeisen 6vko tarkastuksessa. Obi nukutettiin jälleen kerran ja polvesta otettiin röntgen kuvat. Juha oli tyytyväinen Obin kuntoutumiseen ja varsinkin lihaskunnon ja massan säilymiseen.

Kuuden viikon kuvat olivat täydelliset paranemisen osalta. Nyt saimme luvan aloittaa Obin totuttamisen normaaliin lenkkeilyyn seuraavan neljän viikon kuluessa vaiheittain. Kun leikkauksesta on kulunut kolme kuukautta, luutuminen on riittävää ja voimme aloittaa normaalin treenaamisen. Koko projekti leikkauksesta kuntoutumiseen kestää siis onnistuessaan reilun 3kk ja onnistumisprosentit ovat olleet tähän mennessä erinomaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti