Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Salpausselällä.

Onpa ollut melkoista viuhketta joka suuntaan. Ei ole ollut aikaa edes blogia päivittää. Kaiken lisäksi lähti kannettava tietsikka huoltoon ruotsin maalle ja siitä ei ole kuulunut mitään pariin viikkoon.
No onneksi näitä tietsikka kamppeita on kertynyt nurkkiin niin saimme kasattua Villen kanssa tällaisen pöytä version avuksi laskujen maksuun.
6.3 ehdimme Tiinan kanssa käymään Salpausselän maailmancup hiihdoissa. Päivä oli pilvinen ja todella kylmä. Pakkasta reilut -5 astetta, mutta tuuli oli niin kova, että yhdistetyn mäkihyppyä ei hypätty ollenkaan. Myös joukkuemäki typistyi yhteen kierrokseen.
Onneksi oli useita hiihtomatkoja kyseisenä päivänä niin ei mennyt aivan palelu hukkaan.Oli hienoa olla paikalla näkemässä kuinka lähiseuroja edustavat hiihtäjät Anssi Pentsinen ja Satu Pirttiniemi tekivät kelpo hiihdot maailman huippujen seurassa.


Kuvassa Pirttiniemi numerolla 38.


Pentsinen numerolla 50.

Tänään sitten aloitettiin asukasyhdistyksen rantasaunan pystytys. Perustukset tehtiin jo syksyllä, mutta hirsien kasaus jätettiin kevät hangille. Huomenna tavoitteena olisi saada kaikki hirret paikoilleeen ja toivottavasti myös hieman kattoa, jottei tarvitse lumitöitä enään sisältä tehdä.


Kuvassa pojat tuumivat, että mistä ne millin heitot oikein syntyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti