Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

maanantai 20. syyskuuta 2010

3.-5.8 Lappeenranta

3.8 Lähdimme ennakosta poiketen Pinjan ja Obin kanssa ajelemaan kohti Lappeenrantaa. Alunperin meidän piti mennä Uuraisten Hietasaareen tällä viikolla, mutta koska Pinja pääsi nuorisoleirille niin päätin lähteä viemään tytön kotiin Lappeenrantaan.
Sain luvan (jälleen kerran) parkata asuntoautoni Eijarien pihaan Lauritsalaan.
Myöhemmin tulivat molemmat tyttöni Eijarille viettämään iltaa kanssamme.


Jari toimi erinomaisena grillimestarina.

4.8 Vietin Obin kanssa päivän Lappeenrantaa kierrellen. Varsinkin sataman puistossa, varjoisalla penkillä aika kului yleistä hälinää seuraten. Lämmintä piisasi varjossakin 27 asteen verran.
Illalla vietimme Eijan synttäreitä. Oli mukavaa tavata vanhoja tuttuja joita en ollut nähnyt yli 10 vuoteen.


Nala, Ana ja Choco


Koirat Obi, Choco, Ana ja Nala tulivat hienosti toimeen keskenään pienestä kokoerosta huolimatta.


Myöhemmin illalla Tiina soitteli ja käski käydä lukemassa uutisia Uuraisista. Kylmä hiki alkoi valua selkää pitkin kun luin ja näin kuvat Hietasaaren caravan alueelta trombin jäljiltä. Tuolla mekin olisimme olleet, jos Pinja ei olisi päässyt sinne leirille ensiviikonloppuna. Alku yöstä vielä hyvästelin talonväen, koska he menevät aamulla töihin ja minä lähden ajelemaan kotiin päin.

5.8 Vaikka jo vuosia tytöt ovat asuneet Lappeenrannassa niin tulee aina kovin haikea olo, kun eroaa heistä. Kotimatkalla Obin kanssa poikkesimme vielä hieman törsäämään Vapaa-ajan tarviketaloon Villähteessä. Siellä on melkoinen valikoima tavaraa kaikenlaiseen retkeilyyn ja leireilyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti