Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

New York - Island


Osa 5.


20.10.2011 
Tänään lähdimme aamusta Tiinan kanssa käymään Brooklynissä. Mikko halusi lähteä shoppailemaan. Teimme ruokailutreffit Time Squarelle alku illaksi.
Keli oli poutainen, mutta tuulinen. Päätimme, että menemme Brooklyniin kävellen pitkin Brooklyn Bridgeä.
Sillalta on aivan mahtavat näkymät, koska kävelyväylä kulkee ajoradan yläpuolella. Tuuli vain yritti riepotella avoimella sillalla hieman liikaakin. Suurien pystypilarien takana oli kuitenkin välillä nautinnollista ihailla maisemia tuulelta suojassa.

Brooklynissä kiertelimme puistoja, sekä ihailimme erilaisia muistomerkkejä. Pian kuitenkin alkoi kahvihammasta kolottaa ja aloimme etsiä siihen helpotusta. Löysimmekin kunnon pannukakku paikan, missä otimme perinteisen pannukakku annoksen ja isot kupit kahvia. Annokset olivat aivan järkyttävän isot. Kolme lautasen kokoista pannukakkua, välissä voita ja vaahterasiirappia, sekä hilloa. Päällä puolilitraa jäätelöä kuorrutettuna kermavaahdolla ja suklaakastikkeella. Ja sitten USAssa ihmetellään ihmisten keskipainon nousua?

Vaikka emme kaikkea syöneetkään, niin kävelymme muuttui vyörymiseksi. Kävelimme Brooklynin keskustaan ja siellä aikamme pyörittyämme etsimme metroaseman ja lähdimme metrolla takaisin Manhattanille. Kellokin oli jo sen verran, että sovittu tapaamisaika Mikon kanssa alkoi lähestyä.

Time Squarella Mikko löytyi sovittuun aikaan sovitusta paikasta. Mikko ehdotti ruokapaikaksi Forrestgumpistakin tuttua Bubba Gumb Shrimpä. 
Valinta oli loistava viimeisen illan ruokapaikaksi.


Ravintola on erikoistunut katkarapu annoksiin ja on sisustettu Forrestgump elokuvan tyylisesti. Siellä myös tarjoilijat esittivät tietokilpailukysymyksiä elokuvasta ja oikeilla vastauksilla voitti ilmaisia jälkiruokia.
Annokset oli huolella rasvassa uppopaistettuja, mutta erittäin hyviä. Käykää ihmeessä tuolla syömässä, jos pyörähdätte Time Squaren alueella!

Syönnin jälkeen alkoi päivän kävelyt tuntumaan jäsenissä, joten päätimme suunnata majapaikkaan. Edessä oli vielä huomisen Islantiin siirtymisen pakkaamisen suunnittelu. Epäilyksenä on ettei matkalaukkuihin saada sopimaan kaikkia mukaan lähteviä tavaroita.
Matkalla metrolle näimme paikallista uutistoimitus kalustoa.21.10.2011
Viimeinen aamu Nykissä.
Niinhän siinä kävi, että emme saaneet tavaroitamme sopimaan mukana olleisiin matkalaukkuihin.
Teimme taas jaon kahteen. Tiina ja Mikko shoppailemaan lisä matkalaukkua ja minä kamera kaulassa aamupäiväksi Central Parkkiin. Iltapäivällä olisi sitten jo lähtö taksilla kohti JF Kenedyn kenttää ja sieltä seuraavaksi aamuksi lentäen Islantiin.

Tässä muutama kuva reissultani Central Parkissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti