Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

lauantai 8. marraskuuta 2014


New York - Island


Osa 6.


22.10.2011
Kaikki aikaerot mukaan laskettuna, kesti lento New Yorkista Islantiin älyttömän monta tuntia. Illalla lähdimme matkaan ja Islantiin laskeuduimme vasta aamu varhaisella. Nooh, ehkä aikaero lisäsi matka-aikaa kelloon 4-5h. Mutta kyllä se lento todellisuudessakin 6-7h kesti.

Islannissa siis laskeuduimme Keflavikin kentälle noin tunnin bussimatkan päähän Reykjavikistä.
Olisimme voineet samantien lähteä bussilla Reykjavikiin hotellia etsimään. Emme kuitenkaan olisi saanut huonetta vielä moneen tuntiin, joten päätimme viettää kentällä vielä kolmisen tuntia, syöden rauhassa aamupalaa. Jaa että miksi jäimme kentälle aamupalalle? No kolmen tunnin päästä lähti ensimmäinen bussi joka kulkee Reykjavikiin Blue Lagoon kylpylän kautta. Kylpylä on keidas keskellä laavakivikkoa!
Suosittelen kaikille jotka menevät Islantiin aikaisin aamusta ajoittamaan käynnin Blue Lagoon kylpylässä juuri sen aukeamishetkeen.

Blue Lagoon kylpylän parkkipaikalla oli lukittava mökki johon pystyi jättämään matkalaukun. Ei siis kaikkia tavaroita tarvinnut kylpylään kuskata.Kylpylää ei juurikaan bussipysäkille näy. Sieltä se sitten vain yhtäkkiä putkahtaa esiin.Sisäänkäynti kylpylään oli varsin erikoinen. Ei mitään mikä viittaisi pääsisäänkäyntiin.Sisällä oli sitten jo selkeämmän tuntuista.Itse kylpylän uima-allas on ulkona ja lämpiää maasta tulevalla lämmöllä. Täällä olisi varmaan mahtavaa olla -20 pakkasella.Altaalla on myös allasbaari, sekä altaan reunalla astioita mistä voi ottaa kuorintamaskiin savea niin halutessaan. Allasalueella on myös erilaisia saunoja.
Kylpylässä on myös ravintola ja pieni myymälä.Oli puhdas ja rento olo, kun kolmen tunnin pulikoinnin jälkeen jatkoimme matkaa kohti Reykjavikiä ja siellä odottavaa hotellihuonetta.

Täällä jossain pitäisi hotellimme olla.


Tällaisia katuja on Reykjavikin keskustassa.


Hotellimme Hotell Fron noin 500m ydinkeskustasta.


Hieman lepoa ja sitten etsimään ruokapaikkaa! Energiaa huomiselle on saatava niin ruuan, kuin levonkin kautta. Huomenna olisi suunnitelmissa mannerlaattojen saumakohta, putouksia ja tietysti geyshirit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti