Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisenä Tervossa.

Tuli käytyä pääsiäisajelulla Tervossa, Tiinan äitiä kotona käyttämässä.
Ajoimme Tervoon Laukaan, Konneveden ja Vesannon kautta. Tulvia ei juurikaan näkynyt, mutta varsinkin pienemmät asfalttitiet alkavat jo pettää. Välillä meno oli kuin Linnanmäen vanhassa puuvuoristoradassa.
Keli oli joka päivä sateinen ja melko lämmin, joten lumet saavat sielläkin kyytiä.
Takaisin tulo matkalla sitten jälleen syttyi matkailuautomme oljynpaineen merkkivalo palamaan. Ensi vilkutteli aikansa, ennenkuin jäi palamaan jatkuvasti. Vasta kun auton kierrokset olivat hetken tyhjäkäynnillä niin valo alkoi himmetä. Kierroksilla kirkastui uudelleen. Eli toimi juuri päinvastoin kuin pumppu viassa. Öljykellokin on vaihdettu jo vuoden aikana 3 kertaa.
No kotiin päästiin ongelmitta ja molemmat koirat käyttäytyivät reissussa esimerkillisesti.

PS. Olen päivittänyt juhannus -09 reissumme Rovaniemelle. Löytyy osiosta 2009 kesäkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti