Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Hauskaa joulua - Merry ChristmasYllä olevalla kuvasarjalla haluan toivottaa Hauskaa Joulua kaikille blogini lukijoille.
Pahoittelen, että en ole ehtinyt pitkään aikaan päivitellä blogia, mutta toivottavasti ehdin heti alku vuodesta parantaa aktiivisuuttani. Nyt aikaani on vienyt joulunalus kiireet ja kaiken liikenevän ajan olen käyttänyt koirapsykologian opiskeluun.

Erityset joulun toivotukset haluan lähettää agilityryhmälleni. Teidän kanssanne on ollut ihana harrastaa lajia. Toivottavasti muistatte rauhoittua jouluna ja kerätä voimia uusiin haasteisiin agilityn osalta.

Toiset erityiset joulun toivotukset lähtevät kaikille viime kesänä Puolan reisussa tutuksi tulleille ihmisille!

Kaikille muillekkin tutuille HAUSKAA JA RAUHALLISTA JOULUA!

2 kommenttia:

 1. Rauhallista ja mukavaa joulua agilityporukan valmentajalle perheineen! Vielä kerran tänä vuonna ja sitten uusi vuosi + uudet kujeet! Taitaa tulla jännittävä vuosi! :O Muistetaan rauhoittua jouluna, mitä nyt ehkä käväistään yksissä ylimääräisissä reeneissä ;)

  Kiitos Kaitsu tästä mahtavasta vuodesta!

  t. Satu ja Sanni kaikkien tiimiläisten puolesta

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvän joulun toivotuksista... vähän näin myöhässä :-) Kiitos agilityvalmentajalle ihanista treeneistä, sinne on aina niin mukava tulla! Toivottavasti treenit jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat...eivätkä koskaan lopu ♥
  Marja ja Viri

  VastaaPoista