Tavoite blogilleni

Pitkän suunnittelun, vastusteluni ja saamattomuuteni vuoksi aloitan blogailuni vasta nyt. Tarkoituksenani on kirjoitella ajatuksiani, kokemuksiani ja näkemyksiäni eri asioista. Muunmuassa matkailuautolla matkailusta, koirista, valokuvauksesta ja varsinkin hyvistä ja erikoisista ruuista, sekä ruokapaikoista.
Ruokaan liittyvissä asioissa apunani toimii avopuolisoni Tiina, joka on ammatiltaan keittiömestari ja työskennellyt useita vuosia Suomen rajojen ulkopuolella eri maissa ja erilaisissa keittiöissä.
Koirapuolella uskoisin kirjoittelun keskittyvän Dogo Argentiinoihin ja agilityyn. Muita rotuja ja harrastusmuotoja väheksymättä. Agility siksi vahvana, että minulla on lajista yli 20 vuoden kokemus niin kipailijana, kuin kouluttajanakin. Nykyisin toimin pääasiallisesti vain kouluttajana.
Valokuvaus on aina ollut minua kiehtova harrastus, mutta kauheasta kikkailusta en ole kiinnostunut. Ennemminkin kaikenlainen tilanne kuvaus kiehtoo minua.
Koska kyseessä on ensimmäinen julkinen blogini, niin kommentit ja kehittämis ideat vastaanotetaan mieluusti.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Monografia

Se olisi sitten tänään Dogo Argentiinojen erikoisnäyttely eli monografia. Paikkana on leirintäalue Järvenpään matkailukeskus. Saavuimme paikalle jo eilen illalla suoraan Kotkan koiranäyttelystä. Illalla laitoimme näyttelyaluetta valmiiksi muiden kanssa tälle päivälle ja sen jälkeen ehdimme vielä hieman istumaan iltaa Sarvanteen Minnan perheen kera. Aamulla oli olo sellainen, että taisi matkailuautossamme happi olla vähissä jossain vaiheessa yötä.
Kehän laidalle ja kehäänkin kuitenkin kykenin menemään. Menestystä ei meille tälläkertaa tullut, mutta oli hienoa nähdä paikalla niinkin monta Dogoa!
Laitan tähän perään muutaman kuvan näyttelyssä kehässä urakoinneista esittäjistä, sekä menestyjistä.
Majoituspaikkamme Järvenpään Matkailukeskus on ulkoisesti erittäin kaunis alue. Auto paikat ovat nurmi pohjaisia, mutta erittäin kovaksi pohjattuja karkealla soralla. Yleiset tilat hieman rapistuneet, mutta toimivia. Alueelle tekeillä isoja uudistuksia, joten jo ensi vuonna saattaa kaikki olla uudistettua.
Nyt on jo sen verran majoittumisia matkailuautossa, jotta pystyy toteamaan ainakin yhden Dogon kanssa majoittumisen erittäin sujuvaksi. Ennenkaikkea pystyy sanomaan, että tämä on meidän juttu, tämä matkailuautolla reissaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti